Systeembouw: Prolyte truss, Octanorm en BeMatrixStandbouw, vroeger veel gedoe...
Standbouw: veel hout, zagen, boren en schilderen op locatie en hoge kosten? Met de eerdere zogenaamde "houtbouw" was dit ook zo. U had een helemaal eigen stand, alle materialen waren uw eigendom, en alles werd opgebouwd door uw standbouwer. Het nadeel was daarbij groot: u heeft maar één stand in één vorm en deze moet u eigenlijk een aantal jaren gebruiken vanwege de hoge kosten in aanschaf.
Houtbouw


HoutbouwSysteembouw, persoonlijk en efficiënt
De toekomst is systeembouw. In plaats van een houten bouwwerk, wordt uw stand opgebouwd uit een aantal basiscomponenten. Deze "stukjes Lego" vormen de frames waarbinnen uw persoonlijke boodschap op spanzeil, op bedrukt vinyl, door belettering, met videoschermen of op een andere van de eindeloze mogelijkheden naar voren komt. De basis huurt u meestal, u koopt alleen uw specifieke invulling.


Uw unieke stand, altijd passend
"Lijken al die systeembouw beursstands of wanden dan niet op elkaar?" is een veelgestelde vraag. Zoals u op de diverse beelden kunt zien is dat absoluut niet het geval. Uw unieke delen zijn bepalend en de frames kunnen op eindeloos veel manieren opgebouwd worden. Daarnaast is het voordeel dat ieder formaat standplaats met uw eigen sfeer ingericht kan worden door meer of minder te plaatsen of een andere opzet te maken.

Passende beursstand ontwerpen met systeembouw


 

Bel mij terug!