dinsdag 11 februari 2014 09:21
Plan van aanpak

Om uw beursdeelname tot een succes te maken, helpen wij u graag alle stappen te doorlopen. Voor iedere klant en ieder budget hebben wij een oplossing.

Kennismaking
Wij maken graag kennis met uw bedrijf. Wat houdt uw bedrijf in? Hoe wilt u zich profileren op de beurs? Dat bespreken we tijdens de kennismaking. Ook laten we u kennis maken met Standhuren: wie wij zijn, wat wij doen en wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Oriëntatie
Tijdens de oriëntatie wordt het doel van de beurs bepaald en kijken we welke middelen er nodig zijn om dat doel te behalen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken: wilt u slechts één product presenteren, zodat alle focus daar op ligt, of is het juist een stand om klantrelaties te onderhouden? Ook maken we aan de hand van uw wensen wat schetsen om een indruk te geven hoe uw stand eruit kan komen te zien.

Ontwerp
Tijdens de ontwerpfase stellen we een offerte op en zetten we de schetsen om in een 3D weergave. Op die manier ziet u precies hoe uw stand er uit zal komen te zien.

Voorbereiding
Tijdens de voorbereiding spreken we af wanneer de stand moeten worden opgeleverd en u er in komt. Ook levert u het gewenste logo aan, drukwerk en spreken we de laatste dingen door.

Beurs
Tijdens de beurs begeleiden we waar nodig. Ook zijn we tijdens de beurs natuurlijk beschikbaar voor vragen.

Na de beurs
Na de beurs houden we een kleine evaluatie. Of alles naar wens was bijvoorbeeld of hoe we de uitstraling van uw stand de volgende keer nog beter kunnen maken.


 

Bel mij terug!