Voorbeelden van ontwerpen

U vindt hier een aantal foto- en computerimpressies van stands en beurzen die wij de afgelopen tijd gerealiseerd hebben. Laat u inspireren door deze voorbeelden, uw ontwerp wordt nog mooier!29March 4Value - VNG belastingconferentie

Als groeiend taxatie- en softwarebureau had 4Value als doel om zich stevig te profileren op de belastingconferentie 2012 van de VNG. De standbouw werd overgelaten aan Standhuren en de inrichting werd naar eigen inzicht ingevuld. Door deze sterke combinatie stond 4Value als meest onderscheidende bedrijf net een stapje hoger dan de rest. 

 
08March Frese - SHK Essen

Frese heeft zich uitstekend geprofileerd op de SHK te Essen (Dld) met een maatwerk stand. Gezelligheid, informatie en professionaliteit waren optimaal gecombineerd. Behalve standbouw heeft standhuren ook de koffieapparatuur en andere horeca-artikelen verzorgd.

 
23January Websight - Webwinkel vakdagen

Voor de eerste keer op de beurs is best spannend! Met standhuren bent u aan het goede adres om uw beurspresentatie volledig naar uw wensen te laten verzorgen. Websight stond naar volle tevredenheid op de webwinkel vakdagen met een unieke stand om een uniek product te promoten.

 
19October Ziggo - Legoworld

Ziggo stond op Legoworld te Zwolle om de pappa's en mamma's even een momentje rustig tv kijken te gunnen terwijl hun kroost aan het spelen was. Veel schermen, inrichting in stijl van het evenement: de legobank, gezelligheid met zachte materialen en sfeervolle LED verlichting in alle kleuren. Net zo kleurrijk als ziggo en lego!

 
Vorige123Volgende

Bel mij terug!